Hjem

 

Risør Plast AS har siden 1960 produsert komposittprodukter, hovedsakelig av glassfiber og polyester. Vi har høy kompetanse og lang fartstid med oppdrag for industri og private, støping av glassfiberbåter og meget annet. Vi utfører også reparasjoner av båter.

 

All produksjon har opphørt

rphus1

Vi kan fremstille former og støp i varierte materialkombinasjoner tilpasset ønskede spesifikasjoner.

Gjennom en årrekke er Risør Plasts produkter blitt synonymt med kvalitet til konkurransedyktige priser. Vi leverer høykvalitetes glassfiberprodukter til en rekke bedrifter i Norge og i utlandet.Vårt rennommé når det gjelder pålitelighet og service er høyt verdsatt av våre kunder og samarbeidspartnere.

Vårt firma er opptatt av å holde oss oppdatert hva angår kompositt-teknikk. Dette bidrar til at vi oppredholder vår posisjon som en av Norges fremste aktører på komposittområdet.

Vår service strekker seg meget lenger enn produksjon, og omfatter også planarbeid, prosjektstyring, installasjon og vedlikehold. Våre høyt kvalifiserte medarbeidere er innstilt på å utvikle  langtids samarbeid med våre kunder uansett prosjektenes størrelse og kostnadsrammer.

Pris, kvalitet og leveringssikkerhet

Vi tilbyr levering til avtalt tid, konkurransedyktige priser og skredesydde løsninger. Ingen oppgave er for liten eller for stor.

Ta kontakt eller stikk innom i våre moderne lokaler rett utenfor vakre Risør for en hyggelig prat!


Risør Plast AS

Hestemyrveien. 8, 4950 Risør
Organisasjonsnummer: 979 693 680 MVA
Telefon: (+47) 37 15 50 77
Mobil: (+47) 900 63 179
E-post: postmaster(alfakrøll)risorplast.no